Archives for category: Sturken vecka 31

Idag har jag verkligen haft sällskap, äntligen! Dagen började med sovmorgon och en lugn frukost framför “Orange is the new black”-serien. Därefter åkte Kim och jag ut till Bullandö Marina för att äta lunch i solen. Det blåste nästintill storm men vi lyckades sätta oss i lä och kunde avnjuta en riktigt god lunch tillsammans.

1

Efter lunchen åkte vi till Nacka forum för att köpa present till Elliot som fyllde år i torsdags, en gigantisk vattenpistol blev det som säkert kommer uppskattas kommande varma sommarlovsdagar. Efter inköpet åkte vi hem till Elliot för att fira honom tillsammans med många av hans släktingar. Han bara växer och växer och det är galet hur stor han har blivit sedan den dagen då vi först fick träffa honom och han nästan fick plats i Jonas handflata.

Kalaset var hur som helst mycket trevligt och som tur var också rätt vindstilla och soligt. Hamburgare och tårta serverades och vi åkte mätta och nöjda hem några timmar senare.

Sturk har varit alldeles vild och galen hela dagen så det var skönt när han somnade halvvägs in i kalaset och sov fram tills vi kom hem. Därefter har han mest rört sig lite lugnt och bytt ställning, men inga karatesparkar som tidigare under dagen.

Nu är jag helt slut och det är dags att sova, kan knappt hålla ögonen öppna!

Sturk växer enligt kurvan säger barnmorskan och det känns verkligen som han får allt mindre utrymme att röra sig på, men jag har svårt att se att själva magen växer.. men det gör den ju uppenbarligen. Nu är det bara 9 veckor kvar, får se om de är snabba eller långsamma veckor.

1 2

Idag var det åter dags för besök hos MVC i Gustavsberg. Mamma följde med även denna gång och hon lyckades dessutom spela in hjärtljuden med sin mobil som hon stolt skulle spela upp för pappa när hon kom hem. Vi hann shoppa lite babykläder, äta lunch och ta en glass på bryggan innan besöket och efteråt köpte vi med oss jordgubbar hem och åt dem på altanen i värmeböljan. Det har verkligen varit några varma dagar på sistone, idag blåste det så det var lite mer behagligt, men i morgon blir det nog till att ligga nere vid vattnet och doppa tårna i havet för att slippa värmeslag. Köpte lite saker på apoteket på vägen hem och bland annat solkräm så jag inte får så mycket mer färg – det är ju bara juni ännu och många soldagar återstår.

2014-06-09 15.58.47

Utöver solkrämen köpte jag även lite saker till Sturk när jag ändå var på apoteket. Babyolja, någon salva och babytvål fick följa med hem för att ligga redo till hans ankomst. Nu börjar allt verkligen bli klart här hemma, endast några få saker saknas men kommer kompletteras så snart Kim går på semester och kan hjälpa till att handla.

2014-06-09 16.02.21

Nu börjar ögonen bli för trötta för mer datoranvändande idag och det är dags att sova, ska bara försöka få Sturk att somna först, han håller på med något mycket platskrävande just nu vilket han behöver sluta med om jag ska kunna sova..sista bilden kommer från utsikten nu vid läggdags från Sturks fönster, underbart!

2014-06-09 23.04.29