Idag har vi haft besök två gånger – vårt första besök kom klockan 12.00 och bestod av Sara. Hon hade med sig en liten present från Mini Rodini (mössa och body) som Milo visade sin stora uppskattning för – genom att sova. Hon hängde här några timmar och vi försökte komma på en gemensam plan för framtiden. Kanske starta ett företag tillsammans där vi vissa dagar har finkläder på oss och andra dagar går i mjukisar. Vi kom inte fram till vad vi ska jobba med i företaget, men det kommer väl antar jag? =)
När det var dags för henne att bege sig hemåt följe Milo och jag henne till bussen så vi fick komma ut lite i solskenet. Han sov återigen hela promenaden – förutom sista backen som är så brant, då gallskrek han konstant. Jag gjorde mitt bästa för att skynda på stegen, men jag har ännu inte kommit tillbaka till min vanliga gångtakt och framförallt inte i backe med barnvagn så det fick bli några korta pauser under uppfärden, trots gallskrik. Väl hemma blev det till att amma i full fart och sedan gosa med den lilla sötnosen.

10613089_10154512584035514_1605413556966372230_n

Vid 15.45 kom barnmorskan från BVC på första hembesöket. Hon vägde vår lilla kille som ändrat vikt från 2790g den 1/8, 2690g den 9/8, 2920g den 19/8 till 3440g idag den 27/8. Snart är han redo att sitta i Babybjörnen vi köpt, för den krävs det en vikt på 3,5kg samt en längd på 53cm. Längden vet vi ännu inte på honom mer än att han föddes 48cm lång. Någon centimeter måste han dock ha växt på snart en månad tycker jag nog. För övrigt så fick vi ställe frågor, vilket vi nog inte hade några, samt att hon kollade läget med hur vi tycker att det går med vår nya lilla familjemedlem. Ett nytt besök blir om några veckor igen, då får vi åka till Gustavsberg och besöka riktiga BVC – kanske tajma med en fika i hamnen om det är fint väder!

Nu är jag nyligen hemkommen från uppstartsmötet med GK Värmdö. Milo fick vara hemma med Kim då jag kände att det var för många människor på för liten yta och jag inte vill att han ska utsättas för diverse sjukdomar. Det var tur det eftersom det var många sjuka på plats..

Nu är det äntligen dags att sova, jag har varit vaken sedan 04.00 då Milo hade en gnällig och orolig natt. Ingen sömn har det blivit under dagen heller så jag hoppas att natten blir lite lugnare med fler sovtimmar för oss alla tre. Nu har vi flyttat in hans spjälsäng till vårt sovrum så vi får ordentligt med plats i sängen och slipper oroa oss för att råka dra upp täcket för högt och få det över Milo när han sover. Hoppas han gillar att sova lite på sidan av oss, tror inte han märker någon skillnad faktiskt.