Archives for category: Milo 1 år

Huset är uthyrt och våra hyresgäster skriver på i denna stund och skickar sedan över kontraktet till oss. Så skönt! Samma tur har vi dock inte hade med bilen som ligger helt obesvarad på Blocket, stackarn.. Vi har nu två veckor på oss att få den såld innan jag och Milo åker till Italien.

Idag har Milo och jag varit på öppna förskolan i Hemmesta. Det var full fart på honom och han hann både med att pyssla, måla, köra bilar, klättra ribbstol och äta banan. Ingen vila ingen ro, men roligt är det! Idag var det fler barn där än i förrigår och det livade upp stämningen lite, alltid roligt när det är liv och rörelse där. Han använder sitt nya ord “titta” konstant och det gäller att hänga med när han pekar på allt han vill att man ska titta på annars blir det många titta-upprepningar under hans förklarande meningar.

2016-03-03 11.31.04 2016-03-02 16.40.33-1

Eftermiddagen spenderades hemma med Fredrika som kom över på fika och sedan Traderaförsäljning av Milos Mini rodini-kläder som jag ännu inte hade lagt upp. Har bestämt mig för att sälja allt han kommer växa ut närmaste månaderna och som är mer åt det varma håller. Dubai går ju mot allt varmare väder och det känns onödigt att packa ner massa jeans och långärmade tjocka tröjor om de ändå inte kommer användas mer än någon månad. Just nu ligger det 65 annonser ute med blandade artiklar och jag hoppas att de flesta blir sålda till en bra peng.

Nu ska jag smaska på lite nybakade chokladbollar som ligger och kyler ner sig i frysen, mums!

Kims andra fars-dag började imorse med en smarrig frukost hemma följt av en badstund i Gustavsbergsbadet. Milo är verkligen helt galen i vatten och hoppade, plaskade och sprattlade hela tiden vi var där. Det fanns en pool för småttingar där han kunde klättra över olika kanter för att nå nya delar av poolen. Där klättrade han så många gånger att han måste ha träningsvärk imorgon i sina klättermuskler. Då och då hamnade han under vattenytan men det gjorde honom ingenting utan han klättrade glatt vidare.

Jag trodde att han skulle sova i flera timmar när vi kom hem, men det blev en kortis istället och full energi efter lunch igen.

Framåt eftermiddagen tog vi en tur till Mio för att titta efter nytt matbord, men med en leveranstid på 3 veckor struntade vi i det och köpte med oss middag och åkte hem istället.

Nu sover Milo, förhoppningsvis hela natten, och Kim sitter och spelar. För min del är det dags att jobba lite och sedan blir det nog tidig läggdags. Det har varit en fullspäckad helg med firning av pappas födelsedag i fredags och middag med Björn igår efter jobbet.

2015-11-06 09.33.03 2015-11-06 16.23.55

Imorse hade vi frukostklubben här på frukost och lek. Jag var inte speciellt välplanerad då jag inte bjöd in till den förens sent igår kväll samt glömde handla det som behövdes när jag var i affären. tack och lov att jag har en så snäll man som erbjöds sig att handla allt jag missat!

Milo var inte allt för leksugen med de andra, men gjorde några tappra försök då och då. Resterande tid ville han mest kramas och pussas med mig. När alla hade gått och Milo fått sova några timmar vaknade han med snuva och slemhosta – inte konstigt att han har varit så gnällig i flera dagar nu! Skönt dock att det äntligen bryter ut så han kan återgå till sitt vanliga glada jag.

Resterande dagen bestod av filmtittning/filmgnäll, utelek/utegnäll och kramkalas/kramgnäll i soffan. Ingen mat var intressant, förutom bröd och vatten.

Nu fick han precis lite välling efter att ha vaknat av en hostattack. Hoppas han kan sova resten av natten utan avbrott.