Archives for category: Sturken vecka 28

Åh så varmt och skönt det är idag! Strålande sol och lite vind gjorde att jag drog mig ner till Grisslinge havsbad för lite strandhäng. Kändes lite fjantigt att ta bilen den korta sträcka det ändå är, men det hade varit för långt att gå både dit och hem med solstol och matsäck.
Sturk var det full fart på och magen vobblade nästan hela tiden när han vände sig, sparkade och utförde akrobatkonster. Lyckades fånga honom på film en kort stund, så mysigt att titta på!

Nu är jag åter i huset och tar en solpaus, solen är riktigt stark och jag kände att det riktigt brände i ansiktet och på armarna, trots att jag redan har en ordentlig grundfärg. Nu blir det vätskepåfyllning och vila i skuggan en stund, sen om jag orkar bli det till att handla lite middag – i värsta fall blir det pannkakor a la Kim (inte heller helt fel).

blogg

2014-05-22 12.03.55

Sturk blir filmad för första gången

Inte nog med att DHL var 1,5 timme försenad – de hade dessutom bara med våra solstolar i leveransen, resten kommer en annan dag.. Ena solstolen har jag packat upp, den andra ligger kvar i kartong och väntar på Kim. Ihopmonteringen får han sköta själv, det var ett för stort projekt för min rygg kände jag ganska snabbt.

Uppe på all elände så sprack min tallrik med mat i ugnen (vi har ingen micro ännu) så all mat blev förstörd.. och sedan tappade jag glasbitarna som fortfarande var någorlunda stora och hela i stengolvet i köket. Tur att huset ändå behövde dammsugas tänkte jag medan jag kämpade fram dammsugaren ur städskåpet. Nu står micro högst på inköpslistan i alla fall, så Sturk och jag kan få mat i oss om dagarna när Kim inte är hemma och lagar.

2014-05-21 12.56.02

Magen v.12-28