Åhå, nu är vi äntligen tillbaka där vi hör hemma, varför flyttade vi någonsin till Sverige och kylan? Jo juste, de är ju så långsamma och omständiga här!

Efter en lång resa igår kom vi äntligen fram till Turin och möttes av Catarina och Jovi, underbart att se dem igen!! Tina och Dada sov, så dem fick vi vara utan, men det gick ju bra ändå. Vi tog en drink på Roarroads, vårt gamla hak, och pratade som aldrig förr. Det blev en ganska sen kväll eftersom vi inte kom till Turin förens vid 23.00 och ändå ville hinna få ut lite av den resterande kvällen, men vid 1-tiden hade vi nog somnat i alla fall. Vi bor hos Catarina och Dada eftersom de bor störst, mycket trevligt. Vad som kom som en överaskning för mig är att jag kommer ihåg nästan all italienska jag lärdemig under förra året, det hade jag verkligen inte väntat mig. Och till min glädje har Dada lärt sig lite mer engelska, så nu kan vi faktiskt prata med varandra, lite engelska och lite italienska.

Idag har vi varit i Ivrea, ca 40 min från Turin, vid Jovis föräldrars sommarstuga och grillat. Rysligt gott, och vi kunde sitta utomhus även fast de regna och blåste lite, fortfarande runt 17 grader. I Turin låg temperaturen på runt 23 under dagen. Massa kött och korv blev grillat, Pinacolada blev drucket och fruktsallad blev avnjutet. Vi hann spela lite fejkgolf, leta efter bollar, ta massa kort och snacka, en av de bästa dagarna hittills i år! Synd att inte Tina kunde vara med, där missade hon allt en bra dag.

Nu ska vi ta och softa lite och senare ger vi oss nog ut på stan och lever farligt – bowling, biljard eller dans, vi får se. Jag vill aldrig åka hem, här trivs jag toppen!!