Nu börjar det verkligen dra ihop sig för försäljning av vår kära lilla lägenhet. Igår kände jag att jag städade för den 1000de och näst sista gången. Imorgon bitti ska jag bara damsuga av och tvätta golven så att de verkligen skiner på mäklarens foton som kommer tas på förmiddagen.

Trots alla flyttlådor, allt skräp och alla “va, har vi en sådan här” prylar så tycker jag att vi har lyckats stuva omking allt så att det blir en smidig överflyttning till vår nya lägenhet tvärs över gatan. Oj så jag längtar!!

I eftermiddag kommer mamma och pappa över och hjälper mig finputsa trädgården genom att kippa gräset och få undan lite av buskaget som redan har växt sig tätt sedan någon månad tillbaka. Kanske hinner jag få liv i några tomatplantor också, om jag är duktig. Har inte kommit på vilken blomma jag vill ha inomhus till visningen än, kanske solros, men i all fall inte liljor, de luktar alldeles för starkt.

Dags att avsluta dagens jobb och åka hem i regnet, var kom regnet ifrån föresten? Det skulle ju vara fint hela veckan juh!

Adjöss!