När jag tänker tillbaka på året så kan jag inte komma på allt förmycket som har hänt, så nu är planen att med de bilder och kalendernoteringar jag har försöka återskapa året, så får jag se om det har hänt mer än jag tror..

Januari  –

Svininfluensan slog till och på köpet fick jag samtidigt den vanliga influensan.. kan säga att jag var däckad några veckor..

Jag fyller 25 år. Planen var att fira med pompa och ståt, men det blev en hemmakväll i varsin Onepiece framför tv:n – inte helt fel det heller! Släkten var förbi på tårta under dagen.

Februari –

Kickoff med jobbet med en efterföljande trevlig middag på Golden Hits tillsammans med alla avlägsna kollegor på STG.

Mars –

Hälsade på Lisa i Oxelösund för första gången, fick även träffa hennes trevliga Fredrik och se deras fina radhus.

April –

Åkte till Oslo med Kim, Ricardo och Reyhan på weekendsemester.  Solen sken och maten var fantastisk!

Hann även ta en tur till Teneriffa med mamma, Katta och Elias. Pga sjukdomar blev resan inte som planerat, och vädret var halvdant, men det är alltid trevligt med klimatombyte!

Kim och jag fyllde 9år tillsammans, vilket vi inte firade, men som vi ändå är mycket glada över!

Maj –

Kim och jag fyllde 4 år förlovning, inte heller det firades, men mycket bra jobbat!

Jag och Emma åker till London för shopping och nya lattesmaker. Hysteriskt många timmar på Primark spenderas och vi kommer hem med en varsin fullpackad resväska nya kläder.

Kim fyller 28 år och firas med en middag på balkongen tillsammans med mig, Martina och Ragnar. Släkten var förbi på tårta under dagen.

Juni –

Kim och jag åker på en weekendresa till Björn i Bergen. Väl där promenerar vi upp i bergen i duggregn och dimma, samt spatserar runt i staden som inte är allt för stor. Vi spelar även in en musikvideo till “Bort om dimhöjet”, ruggigt bra!

Midsommarafton firas på Dalarö för sista gången, tillsammans med många av våra favoritväner. Det blir ett långt firande som fortsätter in på morgontimmarna för vissa. Ett av mina bästa midsommarfiranden!

Kim och jag köper båt! Maxi Fenix i prima skick blir vår och vi sticker ut direkt på semester, underbart! – Namges senare “Luna”, istället för “Stand by me 2 Västerås”.

Juli –

Roadtrip med favorittjejerna till Öland, grym resa!

Augusti –

Träningsläger med gympatjejerna i Italien/Rimini i en vecka. Sjuk värme, men underbart med sol, bad och träning!

September –

Elias fyller ett år, inte illa!

Vår tredje bröllopsdag går av stapeln, även detta missar vi att fira.

Oktober –

Luna seglades från Dalarö till Ingarö för att vara redo för upptagning några veckor senare.

November –

Får underbara nyheter av Malin, att hon är gravid. Jag störtåker till Italien för att klappa på magen, henne och Franco. Franco berättar även för mig att han ska fria, jag får bära på hemligheten i flera veckor innan han äntligen friar till henne och allt blir offentligt.

December –

Mammas födelsedag och julafton firas, träffar all släkt i båda ändarna. Trevliga dagar!

Nyårsafton firas med Martina, Ragnar, Josefin, samt Martinas två kompisar. Vi börjar med förrätt, varmrätt och efterätt hos mig, sedan förflyttar vi oss till Skeppsholmen till en husbåt där vi firar in tolvslaget med champagne och dans.