Äntligen är vi framme i värmen, oj vad vi har längtat! Det blev en tidig start imorse, redan klockan 06.00 var vi uppe och 20 minuter senare påsåg till Ursvik för att byta bil och hämta upp pappa som skulle köra hem bilen från Arlanda.

Flygturen tog bara 5 timmar då vi hade medvind och vi var framme strax efter lunch. Lätt molnighet med ca 22 grader, inte allt för hemskt. Tyvärr tätnade molnen och redan någon timme senare var solen helt gömd och temperaturen sjönk for i samband med att vinden ökade.

Vi åt hur som helst lunch vid poolen och tog det lugnt på balkongen en stund efter. När klockan sedan närmade sig middag tonvis taxi till en närliggande stad (Mogan) och promenerade runt bland affärer och restauranger. Jag lyckades få Kim att äta efterrätt innan middagen och vi avnjöt pannkaka och våffla med grädde, glass och nutella! Middagen senare bestod av fisksoppa för mig och laxpasta för Kim. Smarrigt!

Blir en tidig läggdags ikväll då vi båda är trötta efter resan, imorgon hoppas vi på sol och värme såklart!