Sol hela dagen, med endast något burrigt moln här och där. Underbart! Vi åt en god frukost vid 09.00 (pannkakor med chokladsås, ägg och macka, nästan enligt Joakim-modellen) sedan gav vi oss iväg till solstolarna för att försöka få en plats inte allt för avlägset från poolen. Väl i liggande position flög timmarna iväg och det enda avbrottet var lunch som var riktigt god den med – club sandwich för min del.

För någon timme sedan blev vi rastlösa och kände att det var dags för träning. Jag värmde upp med en joggingtur längs strandpromenaden och efter det blev det mitt överkroppspass på gymet. De var samma mörke på maskinerna som hemma, så allt gick att genomföra enligt programmet, med något undantag. Dock så var det glapp i vikterna så det fick bli något tyngre vikter på varje övning-men det gick ju bra det med! Avslutade med streching och sedan en vilostund i solstolen igen där Kim somnade bredvid mig.

Inte nog med detta så deltog vi även i vattengympapasset som var innan lunch, jobbigare än väntat! Men riktigt skönt!

Nu blir det balkonghäng i solen med proteinshake först och Sangria sedan, innan vi byter om till kvällskläderna och beger oss till någon närliggande stad.

//

Vi tog taxi till Puerto Rico och gick omkring i shoppingcentret. Hade tänkt köpa mig en ny bikini, men hittade ingen som föll mig i smaken. Testade även lite solglasögon så mina har gått sönder, men det var inga som passade. Efter det promenerade vi ner till vattnet och satte oss på en restaurang längs strandpromenaden. Riktigt god fisk som kyparen rekommenderat och ett glas vin till det, mums! Avslutade med en shots av något sött och tog en taxi tillbaka till hotellet där vi somnade rätt så snart.