Dagen igår var nästan identisk med förrgår, inte så konstigt kanske då det nere blir så mycket variation när det inte finns så mycket runt om hotellet inom gångavstånd.

Jag var uppe med tuppen för att paxa solstolar på front row och fick 2 riktigt bra platser med havsutsikt till min stora glädje. Kim låg fortfarande och sov men vaknade en kort stund efter jag kommit hem igen.

Frukosten var lika smarrig som förut med pannkakor och chokladsås samt tre ägg. Efter det blev det skolning fram till vattengympan, sedan lunch -pizza och lite senare på eftermiddagen det svettigaste passet någonsin på gymet. Benpasset var lite svårare att göra då det saknades lite maskiner, men jag improviserade och blev i alla fall slutkörd. Värmde med samma joggingtur som dagen innan längs vattnet, så fint!

Eftermiddagen tillbringade vi på balkongen i kvällsolen med Sangria, proteinshake och utsikt över de gigantiska vågorna som fortsatte slå in över stranden. Det var röd flagg nästan hela dagen och badvatten stod och visslade i sin pipa många gånger åt badgäster som var för långt ut i vattnet.

Middag åt vi på hotellet efter en fördrink och lite kortspel vid poolen. Maten fick inga höga poäng, men atmosfären fick full pott. Vi fick bort intill det stora fönstret närmast havet där det utanför dessutom flög runt eldflugor mot den svarta himlen. Underbart!

Idag är det helg och ingen vattengympa, så jag för se vad vi hittar på istället, kanske en promenad? Ska bara väcka Kim först..