Röd flagg även igår och höga vågor. Det blev inget dopp i havet, och knappt något i poolen heller, räckte med att doppa fötterna då och då för att få lite svalka då vinden låg på under dagen.

Club sandwich till lunch igen, men ingen vattengympa.

Blev fullt ös på gymet istället, efter en springtur längs stranden. Jag hann inte med hela programmet då vi hade en massagetid att passa. Jag hade hoppats att hon skulle massera bort min låsning i rygg och nacke som har stört mig hela resan, men den var svårare att få bort än jag trodde. Alltid skönt med massage dock och jag njöt hela stunden med Kim bredvid mig som också fick massage.

Sangria efter det på balkongen och lite hårbehandling med hjälp av mitt nyinköpta schampo och balsam från taxfreen. Dyrt var det och jag har ännu inte sett resultatet av priset, men det kanske tar några tvättar innan jag märker någon skillnad.

Vi tog taxi till Arginuegin till en Ving-rekommenderad restaurang och gick runt lite i staden innan det var dags att äta. Tyvärr hade allt stängt då det var lördag så ingen shopping igår heller. Väl på restaurangen fick vi in varsin gigantisk köttbit, har nog aldrig sett något större! Till det serverades det en stor bakpotatis, en stor bit bröd och en stor läsk. Jag fick i mig knappt hälften av allt även fast det var gott. Köttbiten var framförallt riktigt god!

Det blev sedan tidig hemfärd då låsningen i ryggen strålade ut i armen och gjorde ont hela tiden, samt ett tillfälligt magknip. Så läggdags tidigt och somnade runt 22 till min stora glädje, sov knappt något natten innan pga låsningen. Jag vaknade inte ens avfalla resväskor som rullade förbi utanför under natten, underbart!