Det blev en lugn dag igår. Ingen vattengympa eftersom det var söndag p h dessutom Kanariefolkets julafton enligt tjejen i gymreceptionen. Låg på stranden en stund på dagen och solade, underbart att ha sand mellan tårna, mindre skönt att sedan ha det i håret, munnen och öronen-men helt klart värt det!

Tog en promenad längs stranden förbi klipporna och hamnade vid en strandat full av folk som spelade hög musik, blir nog en tripp dit senare idag Kim. Det fick bli min uppvärmning då jag inte var så sugen på att springa, och efter det gick jag mer till Kim i gymet och körde halva mitt benpass. Har fortfarande ont i min rygglåsning och arm så jag ville inte hålla i några vikter vilket försvårade träningen, men lite fick jag gjort i alla fall-och varmt blev det!

Senare blev det monopol på balkongen och Sangria till det självfallet. Vi bestämde oss för att äta middag på hotellet eftersom alla affärer och liknande ändå var stängt. Jag tog Kanarisk tapas och vitlöksmarinerade räkor-helt ok. Vi hade tänk ta efterrätt och drink vid poolen efter maten. Men det var så kyligt att vi gick hem istället. Lite Ipadspel och gos senare så somnade jag och sov tungt hela natten fram till 08.15- vilket verkar vara min naturliga väckningstid här på ön. Kanske för att resten av hotellet är i full gång utan för våra oisolerade väggar.

Gick ner och paxade stolar och väckte sedan Kim som sov så sött under alla kuddar och täcken i sängen.

Resten av dagen har vi bara solat, ätit god lunch och varit med på den efterlängtade vattengympan igen. Eftermiddagen har vi legat nere på stranden och lekt i vågorna, så härligt! Försöker att spara varje ögonblick i mitt minne för att klara mig resten av vintern hemma!

Nu ligger jag och sörplar på min pina colada vid poolen med utsikt över vågorna som slår in mot stranden. Solen bränner fortfarande och klockan börjar bli dags att duscha och göra mig snygg inför kvällens händelser-ska bara dricka klart förts.. och njuta lite till..