Idag var det dags för mitt sista “1 träff i månaden” besök hos MVC, framöver kommer vi ses varannan vecka för att mäta och hålla koll på Sturken. Han var inte riktigt samarbetsvillig idag när vi skulle lyssna på hjärtljuden, men små pick här och där kunde urskiljas mellan hans karatesparkar riktade mot barnmorskan. Han är väldigt kärleksfull min lilla son =)

Mamma var med för första gången och vi firade alla goda resultat med en lunch i hamnen samt en glass och lite båt-titt. Och inte att glömma – minishopping inför alla dop och examensfester som kommer ske närmsta tiden (och till Sturk såklart).

2014-05-26 15.13.43

Handlade på vägen hem och fick hjälp att lasta i påsarna i bilen av den alltid lika hjälpsamma personalen på ICA Maxi, det tackade min rygg för och jag kunde köra den hela 5 minuters-sträckan hem utan låsningar.

Nu är det dukat och förberett för Ricardo och Reyhan att komma på middag, det blir stormgrillad mat då ett oväder drog in för någon timme sedan. Men ack lika mysigt kommer vi ha för det, det blivande bröllopsparet och vi!