Idag var det åter dags för besök hos MVC i Gustavsberg. Mamma följde med även denna gång och hon lyckades dessutom spela in hjärtljuden med sin mobil som hon stolt skulle spela upp för pappa när hon kom hem. Vi hann shoppa lite babykläder, äta lunch och ta en glass på bryggan innan besöket och efteråt köpte vi med oss jordgubbar hem och åt dem på altanen i värmeböljan. Det har verkligen varit några varma dagar på sistone, idag blåste det så det var lite mer behagligt, men i morgon blir det nog till att ligga nere vid vattnet och doppa tårna i havet för att slippa värmeslag. Köpte lite saker på apoteket på vägen hem och bland annat solkräm så jag inte får så mycket mer färg – det är ju bara juni ännu och många soldagar återstår.

2014-06-09 15.58.47

Utöver solkrämen köpte jag även lite saker till Sturk när jag ändå var på apoteket. Babyolja, någon salva och babytvål fick följa med hem för att ligga redo till hans ankomst. Nu börjar allt verkligen bli klart här hemma, endast några få saker saknas men kommer kompletteras så snart Kim går på semester och kan hjälpa till att handla.

2014-06-09 16.02.21

Nu börjar ögonen bli för trötta för mer datoranvändande idag och det är dags att sova, ska bara försöka få Sturk att somna först, han håller på med något mycket platskrävande just nu vilket han behöver sluta med om jag ska kunna sova..sista bilden kommer från utsikten nu vid läggdags från Sturks fönster, underbart!

2014-06-09 23.04.29