Inte mycket har hänt denna vecka, dagarna ser likadana ut och jag pendlar mellan att ligga i soffan och i solstolen – sovandes eller läsandes. Har dock haft både Linnea och Emelie här på besök vilket har livat upp tillvaron och fått veckan att passera lite fortare.

Ryggen har varit emot mig i princip hela veckan så därför har det blivit väldigt lite gjort, men jag ser med stor förhoppning fram emot nästa vecka då det bara är 8 veckor kvar till BF. Den veckan tänker jag minsann inte sitta hemma och uggla utan bege mig ut på diverse äventyr – kanske till och med ta en promenad till brevlådan!

Igår kom Jessica, grannen nedanför vårt hus och hennes dotter Ines över på fika. Ines ville helst inte ligga stilla så det blev en vandrande fika runt om i vårt hus. Hon hittade ju bland alla rum då hennes hus ser likadant ut och hon var helt fascinerad av Sturkens vagn och dess hjul. Leksakerna vi la fram var inte lika intressanta utan får vänta på Sturk istället.

2014-06-12 16.20.18