Idag har jag verkligen haft sällskap, äntligen! Dagen började med sovmorgon och en lugn frukost framför “Orange is the new black”-serien. Därefter åkte Kim och jag ut till Bullandö Marina för att äta lunch i solen. Det blåste nästintill storm men vi lyckades sätta oss i lä och kunde avnjuta en riktigt god lunch tillsammans.

1

Efter lunchen åkte vi till Nacka forum för att köpa present till Elliot som fyllde år i torsdags, en gigantisk vattenpistol blev det som säkert kommer uppskattas kommande varma sommarlovsdagar. Efter inköpet åkte vi hem till Elliot för att fira honom tillsammans med många av hans släktingar. Han bara växer och växer och det är galet hur stor han har blivit sedan den dagen då vi först fick träffa honom och han nästan fick plats i Jonas handflata.

Kalaset var hur som helst mycket trevligt och som tur var också rätt vindstilla och soligt. Hamburgare och tårta serverades och vi åkte mätta och nöjda hem några timmar senare.

Sturk har varit alldeles vild och galen hela dagen så det var skönt när han somnade halvvägs in i kalaset och sov fram tills vi kom hem. Därefter har han mest rört sig lite lugnt och bytt ställning, men inga karatesparkar som tidigare under dagen.

Nu är jag helt slut och det är dags att sova, kan knappt hålla ögonen öppna!