Att sitta hemma och sy har visat sig vara en praktisk dagfördrivare. Tiden går fort när jag sitter och klipper, syr och sprättar, plus att jag får Saker till Sturk i de tyger jag vill ha och slipper kompromissa med mig själv i affärerna – till ett dessutom högre pris.

Två flaggspel har jag nu knåpat ihop i olika storlekar. Ett till hans rum och ett till vagnen. Vet inte hur länge det på vagnen kommer få sitta kvar då det kan hända att det är i vägen. Men tillsvidare får det hänga där. Nu matchar alltså båda flaggspelen och hans babynest helt och hållet då de är sydda av samma tyg.

2 1

Sedan har vi även fått upp vita mörkläggningsgardiner (likadana som vi har i vårt sovrum) samt två lister att ställa upp mina gamla favoritböcker på som jag har sparat. Eventuellt sätter vi upp en list-rad till ovanför eller under, men just nu är det tomt på bokfronten så det kan lika väl vänta.

3