BB-väskan har packats med Sturks och mina saker. Det var svårt att välja ut vad han ska få åka hem i, speciellt eftersom jag inte vet vilken storlek han kommer vara.
1

Malin har skickat två fina presenter, en till mig och en till Sturk!
2

Jag tog äntligen tag i mitt hår och beställde tid hos frisören. Första dagen blev det klippning och hon klippte ca 5 cm. Andra dagen blev det slingning och håret är sig likt, men utan den tråkiga utväxten. Nu känns det friskt och somrigt och redo för massa bilder på mig och Sturken =) Bilden är tagen efter klippning men innan slingning.
3

Jag tog tag i föreningens tråkiga ytterkrukor som står längs med infarten till parkeringen. Plogbilen hade kört sönder de gamla samt att de endast verkar blomma under våren.. Nu är nya krukor inköpta som matchar berget i bakgrunden, samt att hållbara blommor och andra växter är planterade som ska klara sig långt in på höstkanten utan allt förmycket kärlek. Tre stycken likadana krukor med likadant planterade blommor pryder nu vår infart.
6 5

Vi åkte iväg till Trosa och hängde med Christel och Bernt. Otrolig värme gjorde det skönt att doppa fötterna i poolen samt gräva ner dem i det nylagda svala gräset på tomten. Solhatten fick vara på för att skydda mitt oinsmorda ansikte.
2014-07-19 21.45.12

Kim och jag satt och tränade på diverse barnvisor och andra sånger/låtar en längre stund på kvällen medan solen gick ner bakom träden. Avkoppling när den är som bäst!
4