Det känns som det bara blir varmare och varmare. Men sålänge jag har tillgång till kallt vatten, en hatt och en stol så är jag helt nöjd ändå.
1

Något jag ännu inte hade hunnit sy var ett skötunderlägg till vagnen/när vi är på vift. På Ohlssons tyger i Sickla hittade jag ett tyg som matchade vagnen och sydde på ett kantband på det. Nu är det tvättat och ligger och väntar på att bli använt. Även ett extra påslakan hann jag sy som kommer passa täcket jag har köpt till vagnen.
2 10

Vi blev hembjudna till Harriet på födelsedagsmiddag. Hon har nyligen fyllt 9 år och detta var vi tvungna att fira med hemmagjord sushi och tårta. Supersmarrigt! Hon hade fått en liten söt docka i present som Kim och jag fotades med i en “familjebild”. Några gick på skämtet som Jessica la upp på Facebook, men de flesta verkade förstå att det var en docka =)
Vi fick även chansen att titta igenom ett gäng fotoalbum från äldre dagar. Det var blandade bilder på allt mellan himmel och jord, och mitt ibland alla hittade jag en söt bild på Kim som nyfödd!

3 4
5

Sista tilläggsultraljudet var vi på igår och Sturk växer enligt sin kurva. Han ligger 7,5% under normalkurvan vilket är bättre än förra ultraljudet då han låg 7,9% under. Inget av resultaten är dock någon fara utan han ligger på en bra vikt och växer som han ska. Det var förhoppningsvis det sista ultraljudet innan förlossning – vilket jag hoppas ska bli nästa vecka. Vi väntar in en remiss för att jag ska bli igångsatt p.g.a. foglossningen och jag hoppas att den kommer imorgon eller på fredag.
7

Efter ultraljudet och besöket hos min barnmorska så åkte jag och mamma hem och grillade. Det blev grillad kyckling som jag fick frysa in då vi hade ätit innan barnmorskan.
8

Mamma har vart och shoppat och sprungit på lite kläder och en bok till Sturken. Nu börjar hans garderob bli full av fina små bodys och byxor.
6