Flera dagar har gått sedan senaste inlägget, och mycket har vi hunnit med! Dagarna går så fort trots att vi mest är hemma. Något äventyr om dagen brukar jag försöka få iväg oss på – framförallt då Milo sover bäst i rörelse.

Vi har hunnit vara i Nyckelvikens naturreservat tillsammans med granne Jessica, hennes dotter och hennes kompis med dotter. Där tittade vi på grisar, höns och kor och fikade i solen. Ett riktigt mysigt ställe intill vattnet dit vi kommer åka när Milo blir lite större och kan uppskatta omgivningen, nu sov han hela utflykten.

2014-09-16 12.42.56

Igår åkte vi buss för första gången in till stan för att träffa Emelie och hennes lilla Ebba som är en vecka yngre än Milo. Vi gick runt i stan hela dagen och lunchade, shoppade och bara hängde. Sedan träffade jag Sara från universitetet vid Plattan och vi passade på att få gratisfika som Friends delade ut där. Efter det mötte jag upp Kim och så gick vi och åt i kvällsolen på Engelen nära Slussen. En lång dag som lämnade värkande spår i min rygg och i mina ben, men riktigt härligt att varar runt och se lite hus och människor!

I söndags träffade vi Jonas och barnen samt Björn för att spela discgolf. Det blev en 2,5 timmespromenad runt alla 18 hål och både jag och Lea var riktigt trötta mot slutet. Men solen strålade hela dagen och vi njöt av att vara ute tillsammans. Milo sov självfallet hela tiden, han tyckte nog att det skumpade skönt i vagnen när vi drog den över gräsmatta, rötter och stenar.

2014-09-14 14.27.26

Mamma var barnvakt till Milo i tisdags när jag var på träning. Det var hennes första gång som ensam barnvakt här hemma och det gick strålande. Han hade varit lite kinkig, men inte tillräckligt för att skrämma bort henne som tur är. Det var skönt för mig att kunna fokusera helt på gympan då de senaste träningarna inte blev så bra pga en skrikande liten kille.

Vi sov över i Trosa i helgen. Första gången vi sovit borta med Milo (förutom BB då). Vi kom på lördagskvällen och åkte hem på söndag förmiddag. Det gick över förväntan och Milo sov rätt bra. Sedan fick Christel och Bernt gosa med honom ordentligt utan tidspress vilket också uppskattades av oss alla. Kim och jag fick till och med bada i jacuzzin själva på kvällen vilket var riktigt skönt!

2014-09-14 10.34.05

Josse och Vilda kom och lunchade och fikade förra veckan. Vi åt lunch här hemma och promenerade sedan ner till Grisslinge och fikade vid vattnet i solen. Milo och Vilda fick leka lite här på soffan innan vi åkte vilket såg så gulligt ut!

2014-09-11 15.08.32

2014-09-11 12.11.33