Det är mulet, kyligt och lite regn i luften. Men det märker jag knappt om dagarna. Jag har köpt mig en varm och lång jacka som skyddar mig mot vädret och med Milo att fästa blicken på i barnvagnen spelar inte vädret någon roll. Visst hade det varit underbart med sol, men vi hade nog inte spenderat mer tid utomhus för det. Nu kan vi istället tända ljus och en härlig brasa inne och titta på film och gosa i soffan, mycket mysigare än promenader tycker jag!

Milo blir allt större och starkare för varje dag som går. Vi kör bootcamp varje morgon i runt 1 timme där det ingår brottningsmatch i sängen, stå-träning, sätta sig upp-träning, sitta själv-träning, ligga på magen, magflyga på mina händer högt upp-träning. Därefter tränar vi på att pussas och kramas och göra konstiga ljud. Min älskade lilla kille blir duktigare och duktigare på allt ovan och efter den timmen brukar han sova riktigt gott ute i vagnen.

Han skrattar mycket och verkligen med hela ansiktet åt det mesta. Ibland skrattar han så mycket åt sina leksakskompisar i babygymet att han ramlar åt sidan från ryggläget. Kul att de kommer så bra överens tycker jag som då brukar sitta och äta frukost eller lunch.

Han har börjat ta napp mycket bättre på sista tiden. Han har alltid tyckt om den, men har haft svårt att ha kvar den i munnen. Den petas lätt ut av tungan som det är full fart på. Men nu kan han ha den inne riktigt länge och det gör att han blir nöjdare på eftermiddagarna som tidigare har varit lite griniga.

Minisats har blivit en succé och han har varit där flera gånger nu, alla gånger har han varit glad och nöjd hela tiden. Väldigt skönt att vi kan komma iväg och träna när vi vill och inte behöver vänta in varandra. Jag tränar fortfarande bara rehab för mitt diskbråck i nacken och det brukar gå ganska fort. Men planen är att jag ska komma igång med hela kroppen snart så att vintern med snö och slask inte ska påfresta kroppen negativt. Att dra barnvagn eller pulka i snö är inget som skulle fungera i dagsläget känner jag, men med lite muskler på kroppen så borde det inte vara en omöjlighet att vistas utomhus framöver.

Lisa och Fredrik har äntligen fått träffa sin lilla Stella som har legat och bunkrat i Lisas mage i 9 månader nu. Jag och Milo ska dit och hälsa på i veckan som kommer och jag verkligen längtar efter att få klämma på en nyfödd liten krabat! Kan knappt förstå att Milo har varit nyfödd, nu känns han superstor när jag bär på honom och när jag jämför hans kläder nu med de han hade hem från BB. Jag ska boka in ett BVC-besök för honom då det var länge sedan vi var där sist. Kan tänka mig att han väger runt 6kg nu och är 64 lång om jag ser till kläderna han har på sig.

EC-träningen har gått bra idag. ÄNTLIGEN! det har gått flera veckor då det inte har fungerat allt utan allt har hamnat i byxorna. Men idag lyckades jag fånga 4-5 kissningar på toaletten och inte ett enda par byxor i tvättunnan! Bajsa har han dock gjort på nätterna eller tider då jag sovit så de har hamnat i blöjan.. men inte mycket att göra åt mer än att hoppas at han lägger om sin rutin till dagtid igen så han slipper ligga i bajset. Ännu har jag inte satt igång med EC på nätterna då han fortfarande vaknar varannan timme för att äta och jag inte vill väcka honom mer än nödvändigt dessa gånger. Sömnen lockar för mycket helt enkelt! Och 2 blöjor per dygn känner jag är helt okej ändå.