Äntligen måndag igen! Nu är det bara 4 dagar kvar till Kim är ledig och hemma med oss. Att jobba två helger på raken var en bra idé, men lite krävande på hemmafronten. Milo har kommit in i en grällfas och vill gärna inte vara själv längre stunder. Även med sällskap är han gnällig till och från.. men det går nog över snart.

Han har börjat åla sig fram på golvet de senaste 3 veckorna och igår började han böja in benen under sig i kryp-position. Spännande att se när han förstår hela krypgrejen! Han tränar även på att gå i sin nya gåstol som vi köpte av grannen. Han tycker den är allt roligare för varje dag och det dröjer väl inte länge innan har åker runt i full fart.

Pruttljud är det bästa han vet och försöker charma sin omgivning med att lägga huvudet på sned ibland. Han äter fortfarande på allt han ser, min haka är favoriten och han biter tag riktigt hårt i den med sin tandlösa lilla mun.

Pottningen har gått fram och tillbaka senaste veckorna och flera oväntade överraskningar i blöjorna har vi fått. Men sedan igår har han börjat sitta still på pottan igen flera gånger om dagen så nu blir det lite lugnare i tvättstugan tack och lov. Jag är så ovan vid bajsblöjor att jag blir lika ställd varje gång och inte riktigt vet hur jag smidigast ska gå till väga för att göra Milo och blöjan ren. Skönt att jag slipper träna på det allt för ofta dock. Nu har jag sålt alla tygblöjor som vi testat men som jag inte tyckt om och kvar blev G-diaper. Så mjuka och sköna och tar inte alls upp mycket plats i byxorna som tygblöjor annars lätt gör. Mjuka i resåren är de också så inget kläms åt när han rör på sig så mycket som han nu gör.

Nattsömnen är fram och tillbaka.. vissa nätter vaknar han bara 1 gång medan andra nätter är vi uppe 4-6 gånger och matar, ger napp eller bara pussar. Som tur är så varar varje besök inte mer än några minuter vanligtvis så sängen hinner inte bli kall mellan gångerna.

2015-02-21 10.38.15 2015-02-19 11.09.38

2015-02-23 16.50.30 2015-02-23 17.08.35