Igårkväll kom jag och Milo fram till Italien efter en lång dags resande. Kim skjutsade oss till flygbussen och väl på bussen var Milo trött och satt och slumrade i min famn hela resan. Flygresan däremot var inte alls lika lugn. Milo ville stå och klättra hela resan, upp och ner för alla säten (tur att vi fick en hel rad för oss själva). Tack och lov var det ett barnkära italienskt äldre par som satt bakom oss och som lekte tittut med Milo i någon timme och som även kunde hålla i honom när jag hämtade blöja och gick på toa. Annars hade det blivit en ännu längre resa! Precis bär vi skulle resa på oss och gå av flyget ramlar han såklart ner på golvet med huvudet före.. Även då hjälpte det gamla paret till och busade bort hans tårar som tur var!

Malin och Franco kom och hämtade mig på flygplatsen och sedan blev det en pratig resa hem i mörket.

Milo var så söt så han fick sova med mig på luftmadrassen hela natten. Kanske inte den skönaste sovpositionen att ligga brevid en bebis som vänder sig om sjuttioelva gånger i timmen, men väldigt mysigt när man är långt hemifrån!

Idag har vi tagit det lugnt här hemma. Vädret har inte varit det bästa och regnet har hängt i luften. Men med 17 grader på morgonen tog jag och Milo en hurtig förmidagspromenad i byn i hans nya sulky, därefter följde lunch av risotto med nyplockad vit sparris. Efter lunch följde Malin och Elli med på en ny promenad som denna gång gick bland vinodlingarna i området, det blev en riktigt lång promenad i nu 19 graders värme.

Efter promenaden packade vi om våra väskor och åkte och badade i en simhall med barnen, Milo plaskade som bara den och simmade faktiskt med både ben och armar. Flera kallsupar fick han i sig i sin vatteniver, men det gjorde honom inget, han bara plaskade på i sina snygga nya badbyxor!

Väl hemma bjöd Franco på kanin, potatis, äggplanta, sparris och ärtor till middag. Mums! Även Milo älskade maten och tryckte i sig allt han blev serverad.

Nu har båda barnen stupat i säng, Franco har gått iväg på en sen gudstjänst och jag och Malin sitter och bloggar på varsin dator. Nu blir det en kopp te och sedan väntar sängen även för oss tappra föräldrar. Hoppas på solsken imorgon och värmebölja så vi får använda våra riktiga sommarkläder vi har med oss.