Idag har vi varit iväg till en sjö (Lago di Caldonazzo) på andra sidan berget. Väderleksrapporten visade sol och 26grader så det passade perfekt med en utflykt till vattnet. Vi hade packat redan igår kväll för att morgonen skulle gå snabbt och smidigt med barnen. Vid 10 kom vi iväg och en dryg halvtimme senare var vi på plats på stranden. Barnen började genast leka med alla de vita stenarna omkring oss och Milo var i himmelriket såg det ut som. Han satt och pillade på stenarna hur länge som helst, tills jag visade honom vattnet några meter bort. Han och Elli fick sitta med fötterna i och leka vidare med sanden och stenarna. Det var rätt kallt i vattnet, men med de verkade inte bry sig speciellt mycket. Runtomkring oss gick det ankor förbi och tjattrade till barnens stora glädje, de fick även lite bröd som vi hade med oss.

Efter en stunds lekande var det dags att äta lunch. Vi valde en resturang som Malin och Franco hade ätit på tidigare och det var supergott verkligen. Milo och Elli fick snabbt i sig mat och sedan somnade de i varsin vagn medans vi vuxna kunde äta vår goda lunch i lugn och ro. Milo sov vidare och vaknade inte förens vi skulle åka hem 2,5 timme senare. Efter lunchen och under tiden Milo sov var vi en stund till på stranden och vilade samt tränade på att stå på händer. Malin har precis lärt sig stå med hjälp och ville gärna bli fotad mot den fina sjöbakgrunden.

Vi tog vägen förbi Trento och tog en promenad inne på stadens gator och åt glass innan vi åkte hem igen. Väl hemma märkte vi alla 3 att solen visst hade varit ganska stark och allas ansikten hade fått en härligt röd färg. Barnen verkade dock ha klarat sig bra tack vare kläder och hattar. Milo invigde dessutom sin nya uv-dräkt som verkar ha fungerat riktigt bra!

Hemma sedan lekt barnen förfullt med varandra innan det var dags för bad i badkaret för dem båda två och sedan bums i säng. Milo somnade på 3 minuter efter lite välling nått magen, tror bestämt att han var lite trött efter dagens bravader!

Igår firade Malin och Franco sin bröllopsdag med att vi åkte till restaurangen där vi även åt dagen innan deras bröllop. Såååå god mat har de där och vi njöt alla 5! Milo fick smaka på all mat och han fick i sig både bläckfisk, räkor, musslor, pasta med tomatsås och bröd till hans stora glädje. Ett riktigt litet matvrak har han varit hela resan roligt nog! Innan resturangbesöket hängde vi i parken med ankorna och gick på promenad i Aldeno i det mulna men ändå 20-gradiga vädret.