Varje dag är en skrattfest med Milo, han gör så många roliga saker. Han vet oftast själv om när han är rolig och gör många gånger saker med mening för att man ska skratta. Det är så mysigt att följa hans utveckling varje dag och jag njuter av att vara hemma.

Idag har vi haft brottningsmatch i soffan, ätit frukost, busat överallt, tagit en promenad ner till Grisslinge och lämnat Tyra och Emmy till Åkeshov. Milo åt sin lunch på gympagolvet – kalla plättar. Han är verkligen inte kräsen när det kommer till uppvärmd mat eller dukat bord tack och lov! Vi provade uppvisningsdräkterna jag håller på att sy till tjejerna i Tyras grupp och små justeringar behöver göras innan de är klara. Det är kul att vara igång och sy igen, det var ett tag sen. Jag hoppas kunna göra slut på lite rest-tyger jag har liggandes och kanske sälja iväg dem under hösten.

Igår hade vi städdag bland husen så nu är det så fint och prydligt här omkring! Innan vintern kommer så ska rabatten tömmas på gamla plantor och ställa in det sista i förrådet som inte ska stå ute i snön.