Imorse hade vi frukostklubben här på frukost och lek. Jag var inte speciellt välplanerad då jag inte bjöd in till den förens sent igår kväll samt glömde handla det som behövdes när jag var i affären. tack och lov att jag har en så snäll man som erbjöds sig att handla allt jag missat!

Milo var inte allt för leksugen med de andra, men gjorde några tappra försök då och då. Resterande tid ville han mest kramas och pussas med mig. När alla hade gått och Milo fått sova några timmar vaknade han med snuva och slemhosta – inte konstigt att han har varit så gnällig i flera dagar nu! Skönt dock att det äntligen bryter ut så han kan återgå till sitt vanliga glada jag.

Resterande dagen bestod av filmtittning/filmgnäll, utelek/utegnäll och kramkalas/kramgnäll i soffan. Ingen mat var intressant, förutom bröd och vatten.

Nu fick han precis lite välling efter att ha vaknat av en hostattack. Hoppas han kan sova resten av natten utan avbrott.