Kims andra fars-dag började imorse med en smarrig frukost hemma följt av en badstund i Gustavsbergsbadet. Milo är verkligen helt galen i vatten och hoppade, plaskade och sprattlade hela tiden vi var där. Det fanns en pool för småttingar där han kunde klättra över olika kanter för att nå nya delar av poolen. Där klättrade han så många gånger att han måste ha träningsvärk imorgon i sina klättermuskler. Då och då hamnade han under vattenytan men det gjorde honom ingenting utan han klättrade glatt vidare.

Jag trodde att han skulle sova i flera timmar när vi kom hem, men det blev en kortis istället och full energi efter lunch igen.

Framåt eftermiddagen tog vi en tur till Mio för att titta efter nytt matbord, men med en leveranstid på 3 veckor struntade vi i det och köpte med oss middag och åkte hem istället.

Nu sover Milo, förhoppningsvis hela natten, och Kim sitter och spelar. För min del är det dags att jobba lite och sedan blir det nog tidig läggdags. Det har varit en fullspäckad helg med firning av pappas födelsedag i fredags och middag med Björn igår efter jobbet.

2015-11-06 09.33.03 2015-11-06 16.23.55