Visningen i förmiddags blev i solsken, så bra! Det ser ju så mycket finare ut när solek skiner in genom rummen och lyser upp allt. Att jag dessutom hade tänt alla lampor jag kunde hitta och en hel del ljus gjorde att det inte fanns en mörk fläck i hela huset.

Två av tre inplanerade familjer kom och tittade på huset och vi tyckte om dem alla. Kim han inte riktigt prata med första familjen, men jag fick ett bra intryck i alla fall. Nu ska jag bara maila de sista detaljerna och se om de fortfarande är intresserade efter det. Hoppas verkligen att allt blir klart nu i dagarna så vi kan släppa huset och fokusera på Skodan som är det sista. Kims bil ställer vi av i Ursvik och båten tar Katta hand om med hjälp av Johan. Det känns verkligen som att allt har gått smärtfritt ännu så länge!

Nu sitter jag ute i solen och njuter av vårens värmande sol. Det är premiär att sitta här ute i soffan för i år och det känns verkligen underbart! Milo ligger och sover i vagnen intill och jag hör hans små gulliga snarkningar varje gång han andas. Hoppas att byggarna tvärs över gatan inte kommer spränga mer idag, det är ett sådant oljud verkligen!

Om en liten stund kommer Kim hem från gymet och därefter kommer Björn över. Det blir ett litet minilan för killarna ikväll till imorgon så jag får se vad jag och Milo hittar på för kul. Kanske vi också åker iväg till Sats och tränar en stund, måste ju använda mitt dyra kort där som fortfarande är igång.