Huset är uthyrt och våra hyresgäster skriver på i denna stund och skickar sedan över kontraktet till oss. Så skönt! Samma tur har vi dock inte hade med bilen som ligger helt obesvarad på Blocket, stackarn.. Vi har nu två veckor på oss att få den såld innan jag och Milo åker till Italien.

Idag har Milo och jag varit på öppna förskolan i Hemmesta. Det var full fart på honom och han hann både med att pyssla, måla, köra bilar, klättra ribbstol och äta banan. Ingen vila ingen ro, men roligt är det! Idag var det fler barn där än i förrigår och det livade upp stämningen lite, alltid roligt när det är liv och rörelse där. Han använder sitt nya ord “titta” konstant och det gäller att hänga med när han pekar på allt han vill att man ska titta på annars blir det många titta-upprepningar under hans förklarande meningar.

2016-03-03 11.31.04 2016-03-02 16.40.33-1

Eftermiddagen spenderades hemma med Fredrika som kom över på fika och sedan Traderaförsäljning av Milos Mini rodini-kläder som jag ännu inte hade lagt upp. Har bestämt mig för att sälja allt han kommer växa ut närmaste månaderna och som är mer åt det varma håller. Dubai går ju mot allt varmare väder och det känns onödigt att packa ner massa jeans och långärmade tjocka tröjor om de ändå inte kommer användas mer än någon månad. Just nu ligger det 65 annonser ute med blandade artiklar och jag hoppas att de flesta blir sålda till en bra peng.

Nu ska jag smaska på lite nybakade chokladbollar som ligger och kyler ner sig i frysen, mums!