Igår var jag och Milo överbjudna till Johan, Lana och familjen på middag. Kim var såklart också bjuden men han stannade hemma med feber istället. Som vanligt bjöds det på supersmarrig mat och en fantastisk efterrätt. Det var länge sedan Milo åt så mycket både till förrätt, varmrätt och efterrätt – wohoo! Han drack dessutom ur glas helt själv och spillde ingenting av vätskan, min duktiga kille! Resten av kvällen bestod av prat, lek och bus. Milo lekte en kortis med Teo och Leo, men sen försvann de upp på sitt rum med Filip så Milo hände nere med oss vuxna och lekte med lego, bollar och bilar. Han gnällde inte en enda gång trots att vi var där flera timmar och klockan blev 1,5 timme efter läggdags innan vi åkte hem.

2016-03-06 19.31.07 2016-03-06 19.08.12

Idag blir det en sväng till öppna förskolan för att leka med alla barnen och sedan får vi se vad vi hittar på under eftermiddagen.