Igår var jag och Milo på Blåsippans öppna förskola och lekte. Det var riktigt många barn där i alla åldrar och Milo stortrivdes som vanligt. Han lyckades till min stora överraskning att klättra upp själv på den höga ribbstolen som hänger på väggen i ett av rummen. Första pinnen är i hans brösthöjd och jag vet inte riktigt hur han lyckades ta sig upp, men upp kom han! Min duktiga lilla klätterapa! Vi pysslade en stund och Milo gjorde sitt första egna halsband (med lite hjälp)!

2016-03-08 11.03.32

Efter öppna förskolan mötte vi upp vår granne Caroline i hamnen för att äta lunch. Hon har bara några dagar kvar nu till beräknat datum för hennes lilla bebis och jag och Milo gör vad vi kan för att hjälpa till att fördriva tiden för henne. Milo tryckte i sig både grädde och pannkakor så han blev kladdig i hela ansiktet, men allt tog slut på tallriken och det är ändå det viktigaste. Efter det åkte vi hem och Milo som vägrade sova i vagnen hemma fick hänga på Kim till affärer för att handla mat. Själv packade jag bilen full och åkte till återvinningen två gånger för att slänga saker från förrådet. Vi behöver göra lite utrymme där nu när vi ska in med endel möbler inför flytten.

Lagom när vi var färdiga med alla sysslor ringde det på dörren och kvällens gäster dök upp – Christel och Bernt. Milo blev överlycklig och lekte med Bernt hela kvällen. Vi åt en variant av fajitas och efteråt glassbåt – mums!

Just nu ligger killarna fortfarande och sover och jag hänger i soffan framför tvn och äter frukost. Nej nu vaknade Milo och ropar “mamma”. Bäst att springa och pussas!