Imorse åkte Milo och jag trammen till Kims jobb där vi möttes upp av en tjej från Careem. Vi hade fått förfrågan igår om vi ville vara med i en reklam för Careem och oväntat nog tackade jag ja direkt. Kul grej tänkte jag och förstod först senare att de faktiskt skulle filma oss – inte bara fota. Så natten blev relativt sömnlös då jag låg och funderade på vad jag skulle säga på intervjun och filmningen. Men allt gick strålande! Vi åkte iväg till en plats en liten bit från vår lägenhet och filmade lite utanför Careem-bilen och sedan när jag satte in Milo i hans bilstol. Milo var inte så sugen på att vara framför kameran när vi intervjuades, men med lite mutning av hans favoritleksaksbuss och minikanin så gick det bra tillslut och även så resten av filmningen.

2016-05-10 08.58.00-2 2016-05-10 08.47.30

Vi blev avsläppte hemma efter någon timme och med lite lunch i magen så somnade plutten på några sekunder.

Om en liten stund ska jag börja städa undan lite här hemma och när Milo vaknar så blir det gardinupphängning av de sista längderna i hans rum så det blir mörkt och skönt för mamma att sova där inne när hon kommer på besök inatt. Vi hoppas att gästsängen kommer idag, annars får Kim sova på soffan tills den kommer.