Kim har ju fyllt år och det kunde vi inte undgå att fira! Jag och Yevgeniia planerade festen under en lunch tillsammans. Därefter bjöd vi in hennes kille Bob, Ricardo, Reyhan, Fredrik och Darko till en överraskningsmiddag för Kim några kvällar senare. Det är alltid svårt att hålla överraskningar hemliga, men jag tycker vi var riktigt duktiga och även om Kim anade att det var något på gång så kunde han ju inte gissa exakt!

Alla utom Kim och Bob mötte upp på en resturang i Madinat och Yevgeniia, Milo och jag blåste upp balonger och dekorerade så fint vi kunde. Vi hade dessutom förbeställt en tårta som stod i resturangens kylskåp.

2016-05-31 18.02.07-2 2016-05-31 18.46.19

Efter en liten stund kom även grabbarna och alla hoppade fram och ropade grattis. Lite överraskad blev Kim nog! I alla fall när han såg att vi var så många! Alla kunde komma utom Darko som blev sjuk kvällen innan.

Vi åt gott och hade riktigt trevligt! Milo var på bra humör och varierade sin tillvaro mellan att sitta still i sin stol, springa runt, sitta i knät och sitta i vagnen.

2016-05-31 19.29.24-1

Tyvärr hade jag börja känna av en förkylning redan på morgonen när jag vaknade och under kvällen så eskalerade den verkligen. Det var skönt att kvällen inte blev allt för lång utan att vi var hemma till 22.00. Det blev sängen direkt för mig och sedan var jag sjuk i 5 dagar.. Nu har jag äntligen blivit frisk, även om det fortfarande låter förkylt när jag andas och pratar. Om någon dag är jag säkert helt frisk!

Premiärbadade med Milo i poolen idag efter förkylningen. Varmt och skönt i både luften och vattnet. Han är helt galen när det kommer till att vara under vattnet och idag var ingen undantag! han skulle hela tiden slänga saker som han sedan skulle dyka efter – helst helt själv. Som djupast dök han ner (med hjälp av mig) på 1,5 meter och hämtade upp en leksak från botten. Bara 1 kallsup på 2 timmar tycker jag var riktigt bra så som han höll på!