Jag får ju heller inte glömma morsdag som firades ordentligt i år av mina fina killar!

Milo gav mig pussar och kramar hela dagen och på kvällen mötte vi upp Kim på en resturang i Pier 7, tvärs över vattnet från vår lägenhet. Det var en riktigt mysig resturang med gott vin och underbar mat! Jag åt musslor och tror att det kan ha varit de bästa musslorna någonsin! Och att det gick att dricka vin till maten var även det helt underbart i detta annars så vinfattiga land.

Och när jag minst anade så plockade killarna fram en liten presentask innehållande ett superfint halsband med texten “I Love You” på. Jag hade tipsat om halsbandet tidigare, men faktiskt inte trott att de skulle komma ihåg det.

Jag älskar halsbandet, men inte alls lika mycket jag älskar mina fina killar!

2016-05-29 19.13.33 2016-05-29 19.13.25