I tisdags hade vi frukostklubben hemma hos oss. Det kom ett ganska stort gäng mammor med barn som lekte och busade i några timmar. Jag och Milo bjöd på lite Ramadansmaskigheter som dadlar och liknande godis. Alla barnen var glada, men Milo hade lite svårt att dela med sig av sina leksaker och kom och hämtade mig flera gånger för att ta tillbaka sådant andra barn lekte med. Tidigare har han inte brytt sig alls när andra har lekt med sådan som är hans, men det börjar väl komma en sådan fas nu när han vill ha allt själv. Så länge han inte slåss och är elak så är det inget större problem tycker jag, han får lära sig att dela med sig helt enkelt.

2016-06-14 09.33.40 2016-06-14 09.28.57

Igår var jag iväg själv på Swea-möte på Jumeirah islans club. jag tog taxi dit och möttes av en underbar utsikt och ett fantastiskt ställe med pool, resturang och träning. Vi hade kräftskivemöte gällande den skiva vi ska ha i början av oktober här i Dubai. Jag är ansvarig för dekorationer vilket ska bli spännande. Alla som åker hem nu över sommaren behöver köpa med dekorationer från Sverige för att vi ska kunna få ihop det snyggt – det finns nog inte allt för mycket sådant här kan jag gissa. Jag gick även med i Programgruppen för Swea och kommer hjälpa till med barnaktiviteter varje månad. Riktigt roligt att få något att göra om dagarna som inte bara innefattar lek med Milo (även om det såklart är väldigt mysigt!)

2016-06-15 18.48.08 2016-06-15 18.46.09

Nu ska jag ta och väcka den lilla sovande mannen då det är dags för eftermiddagshäng på stranden med Kim.