Äntligen är ramadan slut för i år! Det har varit en lång och varm månad som jag tydligen inte alls var speciellt förberedda på. Jag trodde att det skulle vara enklare att äta bakom stängda dörrar när vi varit ute på äventyr och hade inte alls föreställt mig hur varmt och svettigt det skulle kunna bli med mer täckande kläder och utan tillgång till vatten om dagarna.
Jag har visserligen fuskat till mig lite mat och dryck genom att trycka ned huvudet i vagnpåsen och diskret ätit där, men i övrigt har det blivit så att jag har fått hålla mig tills jag kommit hem. Milo har nog inte märkt någon större skillnad, för han har ju fått äta och dricka precis som vanligt.

Men nu är det hur som helst slut på pinan och vi kan återigen gå tillbaka till våra vanliga göromål!

Fördelen med ramadan är dock att det med dess slut kommer en vecka med ledighet och firande. Kim har varit ledig tisdag, onsdag och torsdag till vår stora glädje, så de dagarna plus helgen fredag och lördag så har vi fått ha honom hemma nästan en vecka! Milo är överlycklig såklart, men så är även jag då jag legat lite på latsidan med pluggandet och var tvungen att lägga in en extra växel för att bli klar med inlämningen som är nu på måndag.

Lyckan över att allt nu äntligen har öppnat har varit att jag nu har kunnat smita ner några timmar till Starbucks för att plugga i fred medan killarna har kunnat göra vad de vill hemma. Inget slår stämningen på ett café med en bok i handen, en dator i känt och en kall frappucino på bordet.
Nu är jag nästan helt färdig med uppsatsen och jag ska bara gå igenom den ett par gånger till och se till att alla fotnoter är i ordning och att jag inte glömt något väsentligt. Det går att få IG, G, VG på kursen och jag hoppas verkligen på något av de två senare betygen även om kursen inte har någon som helst inverkan på mitt liv. Det är ju ändå alltid roligt att prestera bra!