I helgen har det varit sjukstuga här hemma. Först blev Kim hängig med feber och halsont och några timmar senare var det min tur. Ont i kroppen, ont i halsen och ett stort tryck på öronen.. blä! Som tur är verkar inte Milo ha drabbats, hoppas det håller i sig!

Under helgen har vi kunnat turas om med underhållning av vår lilla kille, men idag när Kim var tillbaka på jobbet tog jag hjälp av vår barnvakt Dana. Hon hämtade upp Milo vid 10-tiden och promenerade med honom till Marina mall för lite lek och upptäcktsfärd. De var tillbaka igen vid 13-tiden och då var det bara i med lite lunch och sedan bums i säng.
Han trivs väldigt bra med Dana, men han vill ändå inte att jag ska lämna honom med henne så det blir en del gråt, men efter bara några minuter brukar han ha lugnat sig och leker som vanligt igen som tur är. Idag gick jag dock med dem en liten bit när han satt i vagnen s det blev inget markant avsked vilket underlättade för oss alla tre tror jag.

När Mili vaknat från sin tupplur blev det ipad i soffan och lite trolldegande vid matbordet. Jag har inte haft allt för mycket energi och det fick helt enkelt bli en lugn eftermiddag. Till vår stora förvåning kom Kim hem redan till 17.00 och jag tror att jag och Milo blev lika glada av den överraskningen. Vanligtvis brukar Kim vara hemma till 19.00 så vi hade väntat oss fler timmar av försök till lugn underhållning.

Kvällen har sedan bestått av middag, popcorn och tv/film/blog på varsin modul. Då och då har det varit pauser med brottningsmatcher för att sedan återgå till vad alla gjorde innan.

Nu är det läggdags för Milo och jag sitter utanför hans rum och inväntar sömnen. Jag hoppas att han snart lär sig somna själv så som han så lätt gjorde för några månader sedan, men fram till dess är det enda som funkar att sitta så han ser en. Som tur är kan jag sitta med datorn och blogga lite under tiden.