Nu har vi äntligen hittat en förskola som Milo ska få börja på till hösten. Han kommer gå på Toddlertown bara 10 min gångavstånd från oss och det verkar vara en riktigt bra och rolig förskola med stora lekutrymmen både inne och ute. Han börjar den sista augusti och kommer gå 3 dagar i veckan 14.00-17.30. Jag tror verkligen att han kommer trivas och ha superkul! Själv ska jag njuta av att ha några timmar för mig själv för en gångs skull. Planen är att hinna träna och plugga (om jag nu kommer in på någon av de kurser jag har sökt).

I veckan börjar förberedelser för hans skolstart – jag ska köpa märkpenna och märka hans kläder, märka hans vattenflaska och snacks-låda och även hans nappar. Utöver det behöver vi fylla i en hel bunt med papper som vi ska lämna in till förskolan (och betala den stora summa pengar det kommer kosta oss att han går där) Vi har räknat fram och tillbaka på om vi har råd att ha honom på förskola, och i slutändan kom vi fram till att det fungerar om han inte går heltid alla dagar i veckan.

Det är lite synd att han kommer gå på eftermiddagarna eftersom många av hans kompisar som också börjar förskola till hösten går på förmiddagarna. Men det kan inte hjälpas då det inte fanns plats på förmiddagarna för Milo, och dessutom var det billigare avgift på eftermiddagen.

2016-07-29 09.34.58 2016-07-28 09.50.53 2016-07-26 18.10.32 2016-07-25 16.57.27