Imorse packade jag och Milo ihop oss direkt efter frukost och tog trammen över till Mina Seyhai och promenerade sista biten till Cayan tower. Vi var bjudna över på poolhäng av några nya kompisar som precis har flyttat in där. Det var väldigt soligt och svårt att få till en bra skuggplats, men alltid skönt med pool! Tyvärr var det alldeles för mycket klor i poolen så Milo bröt ihop flera gånger av smärta i ögonen. Han vill ju alltid simma under vattnet och har alltid ögonen öppna vilket inte alls gick i denna pool.

Det var riktigt fin utsikt över marinan från poolen. Det var glasräcke så man kunde ligga i poolen och se ut.

Milo lekte med de andra barnen Vicky och Vivian och även med Frank som kom ner och badade. De bor ju också i huset men vi har inte varit och badat med dem tidigare. Även Frank fick ont i ögonen av vattnet.

Efter lite snacks vid solstolarna och ytterligare lite bad packade vi ihop oss och tog oss hem i värmen igen. Väl hemma blev det lunch och nu har Milo precis somnat. Kan tänka mig att han sover en bra stund efter morgonens bad och solning.

I eftermiddag blir vi nog bara hemma, Kim kommer hem tidigt eftersom jag ska iväg på parkour med Dana för första gången – spännande!

2016-08-21 10.25.52