Wow, nu har min stora lilla plutt äntligen börjat förskolan! Eller äntligen är väl att ta i, jag har ju tyckt att det var varit väldigt mysigt att ha honom hemma med mig så länge, men det känns bra att han får börja lite smått nu ändå. Efter 2 år hemma så ska det blir spännande med nya rutiner. Det handlar bara om några få timmar varje vecka som han är iväg, men jag hoppas kunna ta tillvara på tiden och hitta på något roligt.

Han kommer gå på Toddlertown nursery här i JBR på söndagar, tisdagar och torsdagar klockan 14.00-17.30. De hade ingen plats för honom på förmiddagspasset så vi fick ta det senare passet. Men det passar oss nästan bättre då vi slipper ställe klockan på morgonen och skynda oss iväg. Nu istället så kan vi hitta på något mysigt på förmiddagen eller bara ta det lugnt hemma, äta lunch, sova en kortis och sedan bege oss iväg. Vi har gångavstånd, ca 10 min, men nu i hettan så tar vi trammen dit och promenerar hem. Det är så trist att komma dit helt genomsvettig..

Jag hoppas verkligen att han kommer trivas bra med sina lärare och med sin klass. De verkar väldigt gulliga!

Han klarade sin första dag i tisdags utan problem. Han var lite ledsen när jag gick, men hade snabbt hittat en lastbil och blivit glad igen. Fick ett rapportpapper när jag hämtade där det stod att han hade ätit sitt mellanmål, druckit vatten och till och med kissat på toaletten. Min stora blöjfria kille! Det var första gången han kissade med någon annan än mig och Kim, så riktigt kul att det fungerade! Väldigt skönt att slippa blöjorna i värmen också, måste vara en bakung för den lila rumpan annars.

Imorgon ska vi tillbaka till förskolan och jag hoppas att han kommer trivas lika bra då. Jag kommer hålla mig i närheten om de skulle ringa, men jag tvivlar på att det kommer behövas. tar nog med datorn och sitter och jobbar på Starbucks under tiden.

2016-08-30 15.37.42 2016-08-30 13.58.35-1

2016-08-30 15.37.07 2016-08-30 13.44.32-1