Imorse samlades vi ett gäng mammor vid utegymmet nära Skydive för att träna tillsammans. Det var väldigt varmt och svettigt, men vi körde på så gott vi kunde medan barnen sprang mellan fötterna på oss. De lugnade ner sig lite när vi dukade fram snacks på marken och vi kunde därefter öka tempot. Vi pratade mycket i början men det avtog allt eftersom värmen steg – puh! Hur som helst var det väldigt roligt att ha några träningskompisar, blir inte lika lätt att smita undan från träningen då.

7bbc6524-9d94-4917-90b6-2cd2540853ea

Efteråt tog jag och Milo taxi hem för att slippa få värmeslag på promenaden hem. Det var vi helt klart värda!

Lite lunch och sovning för Milo senare tog vi tramen till förskolan. Han är inte lika ledsen när han tar på sin skoluniform längre utan klarar sig från att gråta tills vi kliver in genom dörren till hans klassrum. Men det går fort över och han har det verkligen superroligt där! han studsar ut när jag hämtar honom och vinkar och kramar alla fröknar han ser och försöker alltid berätta vad han har gjort. Det är dessutom roligt att kunna följa honom genom cctv och se vad han gör om dagarna.

Här om dagen kom han hem och sjöng på Broder Jakob fast på franska. Vi hörde inte riktigt orden, men det lät som den franska varianten tyckte jag. Han har både franska och arabiska på schemat varje vecka så det ska bli spännande att höra vad han får lära sig för sånger och ord.

Själv har jag suttit och jobbat på Starbucks nu en stund och passat på att söka lite gympajobb under tiden. Jag har fått en hel del tips från grupperna på Facebook jag är med i så det ska bli spännande att se om någon hör av sig tillbaka på mina mail. Jag ska eventuellt träffa en kille idag som jobbar på en av gympaställena. får se om jag hinner det innan jag ska hämta Milo bara.

Nu är det inte långt kvar till Sverigeresan och jag har redan börjat packa i tankarna. Jag skulle behöva hitta ett bra handbagage till Milo men vill inte betala en förmögenhet på den.. Är lite inne på en sådan han kan sitta på som jag drar – tror att han skulle kunna tycka att det var kul. Kanske kan köpa begagnat..