Nu är det inte långt kvar tills vår andra lilla älskling kan pussas och kramas på, oj vad vi längtar! 

Imorse var jag på min andra hinnsvepning på Danderyd och jag hoppas att denna sätter fart på pluttan så hon fort kommer ut! Jag var där för några dagar sedan och gjorde den första och då var jag öppen 3-4 cm och livmodertappen var bara 1 cm. Idag var jag öppen runt 5-7cm och livmodertappen var fortfarande kvar dessvärre.

Om en liten stund ska jag träffa barnmorskan i Gustavsberg och skriva förlossningsbrevet och göra klart det sista, hoppas att det inte behövs fler besök där denna graviditet!

Milo fick vara hemma och mysa idag istället för att flänga runt med mig hos alla läkare, det blev en fullspäckad dag igår med en liten underbar babyshower för mig hos Josse och sen grillmiddag hos Jonas och Nina och då behövs nog en lugn dag hemma tror jag.