Just nu är vi hemmabundna, Milo har varit magsjuk i 1,5 dag. Han mår rätt bra i övrigt, men spyr lite då och då stackarn. Trots magsjukan har vi haft det väldigt mysigt här hemma. Vi har tittat på film, pusslat, pärlat, rensat bland kläder och leksaker, pussats och kramats. Milo var duktig att gå igenom alla leksaker i sitt rum för att se vilka som skulle sparas och vilka som skulle ges bort till något annat barn. En hel påse leksaker blev det som vår städerska fick med sig att ge till sina vänners barn. Även 2 kassar kläder från Milo och Evelyn fick hon med sig – skönt med lite utrymme!

Evelyn bara skrattar och rullar runt i sitt lilla babygym. Hon vänder sig nu från mage till rygg och från rygg till mage, hon har även börjat dra sig framåt när hon ligger på mage – min nyfikna spralliga lilla tjej! Hon ler som störst när hon hör Milos röst eller ser honom och Milo är så snäll och gullig med henne.

Jag hoppas att Milo mår bra i natt och att vi kan ta oss ut en stund imorgon även om vi inte ska träffa några människor i fall han fortfarande smittar.